Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bucureşti: Show acrobatic de excepţie în parcul Tineretului

Bucureşti: Show acrobatic de excepţie în parcul Tineretului

Bucureşti: Show acrobatic de excepţie în parcul Tineretului
10 Iul 2007   •   14:30

Institutul Cultural Român organizează între 14 iulie şi 15 august, în parcul Tineretului din Capitală, festivalul de teatru în aer liber "ApăAerFoc". Spectacolul va fi deschis de trupa australiană Strange Fruit, cu un show de coregrafie aeriană.
Strange Fruit a avut, în ultimii şase ani, spectacole în peste 30 de ţări şi a participat la peste 170 de festivaluri internationale. Spectacolul "The Field" / "Câmpul" al trupei, a fost una dintre cele mai originale propuneri la festivalurile de teatru de stradă din lume. Opt personaje se leagănă în aer, pe nişte bare elastice de 4,5 m înălţime, deasupra capetelor spectatorilor, într-un balet îndrăzneţ între cer şi pământ.
Bucureştenii vor putea vedea trupa australiană pe 14 şi 15 iulie, de la ora 19:00.
ICR va mai aduce în Parcul Tineretului alte trei trupe din străinătate, cu montări complexe din punct de vedere tehnic, dar şi concptual. Astfel, Teatro KA, din Portugalia va evolua pe spectaculoasele picioroange care l-au consacrat, Iltopie din Franţa va face un montaj oniric pe suprafaţa apei, în timp ce Tuig din Olanda propune salturi mortale de la înălţimi de 14 metri.
Organizatorii au decis ca, în caz de ploaie, să decaleze spectacolele cu o zi.

Reprezentaţie Strange Fruit în aer liber



Strange Fruit în spectacol



Antena3.ro

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close