Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cele mai îndrăgite cântece de petrecere Panseluţa Feraru numai cu Felicia!

Cele mai îndrăgite cântece de petrecere Panseluţa Feraru numai cu Felicia!

Cele mai îndrăgite cântece de petrecere Panseluţa Feraru numai cu Felicia!
Sursa foto: Panseluta Feraru
17 Iun 2009   •   13:20

Revista Felicia va ofera joi, 18 iunie, o selectie de cântece de petrecere în interpretarea uneia dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică lăutărească: PANSELUŢA FERARU. Albumul ?Satule, vatră frumoasă?, produs de Ovo Music, include 14 piese compuse chiar de Panseluţa, printre care ?Mamă, astăzi sunt mireasă?, ?Dacă n-ai noroc pe lume?, ?Adio, tinereţea mea?. Panseluţa oferă tuturor fanilor săi o surpriză deosebită, cea de-a 15 piesă a albumului este un şlagăr lansat de Dan Spătaru, ?Să ştii, măicuţa mea?, compusă de Temistocle Popa.

Melodiile albumului oferit de Felicia vorbesc despre sat, copilărie, dragoste pentru persoana iubită, faţă de familie, copii şi părinţi. ?Vocea mea este cel mai frumos dar pe care l-am primit?, crede Panseluţa şi de aceea oferă, la rândul său, bucurie şi încântare celor care ascultă muzica sa. Graţie unui simţ muzical şi a unor calităţi vocale deosebite, cântăreaţa are o inspiraţie inepuizabilă şi trece cu uşurinţă de la ritmul lăutăresc la cel ţărănesc, de la muzica uşoară românească la cea străină, de la muzica de dans la canţonete.

Panseluţa Feraru provine dintr-o familie veche de lăutari vestiţi din judeţul Argeş. Părinţii ei, mama vocalistă şi acordeonistă, iar tatăl un remarcabil violonist, şi-au îndreptat copiii spre şcoală şi spre muzică.
Interpreta a cântat la început în restaurantele din Curtea de Argeş, apoi la cele mai cunoscute restaurante din Bucureşti ? Balada, Doina, Hora, Havana, Salonul Spaniol, Mărul de aur şi Athenee Palace. A urmat cursurile {coalii Populare de Artă iar primul disc l-a înregistrat la Electrecord, alături de Liviu Vasilică.

După Revoluţie a făcut numeroase turnee în străinătate şi le-a cântat românilor din Austria, Germania, Italia, Franţa sau Israel. Artista este singura interpretă de muzică de petrecere care a editat un disc la Paris, unde a şi susţinut un concert la ?Theatre de la Ville? ?În 2000 a venit un impresar din Franţa care ascultase deja muzica mea şi mi-a spus că-i plac muzica şi vocea mea şi că vrea să mă invite la un concert la Paris. Am fost impresionată. Am organizat formaţia, am început să repetăm şi am avut un succes extraordinar cu muzica lăutărească?, a declarat interpreta într-un interviu acordat Revistei Felicia.
Pachetul revista + CD ?Satule, vatră frumoasă? costă 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 18 iunie (numarul 152) a Feliciei.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close