Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Cetăţi Transilvane? în centrul Sibiului (VIDEO)

?Cetăţi Transilvane? în centrul Sibiului (VIDEO)

?Cetăţi Transilvane? în centrul Sibiului <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Aug 2007   •   10:58

Sibiul arată ca o cetate medievală în acest week-end. Zeci de cavaleri, prinţi şi prinţese au invadat capitala culturală europeană. De la inaugurarea evenimentului nu a lipsit primarul Klaus Johannis, care a venit îmbrăcat în cavaler. Organizatorii spun că pentru anul acesta au pregătit un spectacol grandios, mai ales că Sibiu este ?Capitala culturală europeană?. Şi-au anunţat participarea 500 de artişti. Mulţi dintre ei au putut fi admiraţi în timpul paradei care a străbatut centrul Sibiului, în deschiderea festivalului. În ciuda căldurii de afară şi primarul Klaus Johannis a îmbrăcat o ţinută de cavaler la paradă.

Spectatorii au fost încântaţi de costume, dar şi de jongleriile participanţilor. Festival medieval ?Cetăţi Transilvane? a ajuns anul acesta la a 7-a ediţie.

Spectatorii vor putea vedea lupte între cavaleri, concerte, şi o ghilotină adevărată care va fi amplasată în Piaţa Mică a oraşului. Din spectacol face parte şi un asediu al cetăţii, în care vor fi folosite multe efecte pirotehnice. Festivalul medieval se va încheia duminică seara -

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close