Antena 3 CNN Actualitate Cultură Concert de muzică clasică în parcul Herăstrău din Capitală

Concert de muzică clasică în parcul Herăstrău din Capitală

Concert de muzică clasică în parcul Herăstrău din Capitală
17 Aug 2008   •   16:25

Duete, cuplete şi arii din operete semnate de compozitori celebrii vor răsuna, duminică seară, în Parcul Herăstrău într-un concert susţinut de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Pentru iubitorii de muzică clasică au fost pregătite piese de Johann Strauss, Frederick Loewe, Karl Zeller, Andrew Lloyd Weber, Filaret Barbu, Francis Lopez, Paul Abraham, George Gershwin, Isaak Dunaevski, Franz Lehar, Florin Comisel sau George Grigoriu.

Concertul în aer liber, prezentat de Oana Rusu şi Adrian Ştefan, va cuprinde şi un moment orchestral de vals din Opereta „Silvia” de Emmerich Kalman, în interpretarea Orchestrei Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, dirijată de Lucian Vlădescu. Intrarea spectatorilor la concert este gratuită.

Artiştii teatrului au mai avut reprezentaţii în aer liber pe esplanada Operetei, sub titlul „Opereta de joi seara”, astfel încât prin concertul de duminică se continuă „tradiţia” iniţiată de teatrele bucureştene, de a aduce arta în stradă şi de a veni astfel în întâmpinarea spectatorilor.

Agerpres

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close