Antena 3 CNN Actualitate Cultură Concerte în memoria lui Florian Pittiş

Concerte în memoria lui Florian Pittiş

Concerte în memoria lui Florian Pittiş
09 Aug 2007   •   10:25

Florian Pittiş continuă să trăiască în memoria fanilor săi. La Târgu Jiu, festivalul naţional de folk şi baladă "Poarta Sărutului" a fost închinat lui Moţu' Pittiş iar la Mediaş, acolo unde a susţinut ultimul său concert, autorităţile au organizat un eveniment special. Festivalul a ajuns la cea de a şasea ediţie. Începând de aseară pe scena teatrului de vară din Târgu-Jiu, interpreţi din întrega ţară se întrec pentru a obţine premiul cel mare.

Interpreţii, publicul, cât şi organizatorii, au dedicat întregul festival regretatului Florian Pittiş. Tot în memoria acestuia, organizatorii au anunţat oficial că, începând cu acestă ediţie premiul întâi se va numi "Premiul Florian Pittiş". Pe parcursul celor trei seri, interpreţi renumiţi de muzică folk, vor susţine recitaluri în memoria lui Florian Pittiş. Printre ei se numără Vasile Şeicaru, Nicu Alifantis şi Ducu Bertzi.

Teatrul de vară a fost arhiplin iar spectatorii au fredonat minute întregi cântecele preferate. La miezul nopţii toată lumea a ţinut un moment de reculegere în memoria Moţului Pittiş. La Mediaş, cei care au trecut pragul Bibliotecii Municipale au putut să asculte vocea inconfundabilă a lui Pittiş şi să vadă filmul ultimului său concert.

Citiţi PLOAIA CARE VA VENI. ASCULTAŢI CELE MAI ÎNDRĂGITE PIESE ALE LUI MOŢU PITIŞ

IMAGINI DIN CONCERTELE ÎN MEMORIA LUI FLORIAN PITIŞ

Antena 3

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close