Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Copacul de hârtie? a fost invitat duminică la ?Săptămâna de ştiri?

?Copacul de hârtie? a fost invitat duminică la ?Săptămâna de ştiri?

?Copacul de hârtie? a fost invitat duminică la ?Săptămâna de ştiri?
04 Mai 2008   •   18:49

?Copacul de hârtie? este un proiect de protejare a mediului într-un mod cât se poate de simplu: noi adunăm hârtia pe care altfel am arunca-o la gunoi, iar oamenii de la ?Copacul de hârtie? vin să o ia, o duc la centrele de colectare, iar cu banii obţinuţi cumpără puieţi pe care îi plantează. Iniţiatoarea acestui proiect, Claudia Catană, spune că, în prezent, aproximativ 400 de firme, inclusiv instituţii de stat, donează hârtie periodic. Prima acţiune de plantare de puieţi a avut loc toamna trecută, în Bucureşti, când au fost plantaţi 1.120 de puieţi.

?Copacul de hârtie? se extinde şi în alte oraşe din ţară. Cei care sunt interesaţi de acest proiect găsesc informaţii pe www.copaculdehartie.ro. În timpul interviului în direct de la ?Săptămâna de ştiri?, 105 oameni au accesat site-ul proiectului şi 10 dintre ei s-au oferit voluntari pentru campaniile eco.

"Copacul de hârtie" a fost aşadar invitat la ?Săptămâna de ştiri?, cea mai nouă emisiune în grila de programe a postului Antena 3. În fiecare duminică, de la ora 16.00 până la ora 18.00, Alice Iacobescu şi Vlad Petreanu trec în revistă noutăţile din cursul săptămânii, punctând şi evenimente mai puţin acoperite de media, dar de interes. O emisiune despre ce contează când tragi linie şi aduni la sfârşitul unei săptămâni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close