Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cristian Ţopescu va comenta din nou meciuri de fotbal, după 14 ani, la News FM

Cristian Ţopescu va comenta din nou meciuri de fotbal, după 14 ani, la News FM

Cristian Ţopescu va comenta din nou meciuri de fotbal, după 14 ani, la News FM
04 Iun 2008   •   17:03
"GOOOL ROMÂNIA!" Ultima oară când am auzit acest strigăt al victoriei de la Cristian Ţopescu a fost acum 14 ani. Atunci, cel mai cunoscut comentator sportiv din ţara noastră a anunţat că nu va mai comenta, niciodată, fotbal. Scârbit de ceea ce se întâmpla în fotbalul românesc, Cristian Ţopescu renunţa la una dintre cele mai mari pasiuni. Comentariile care ne-au umplut pe toţi de mândrie deveneau istorie.

După 14 ani, Cristian Ţopescu revine!


Cristian Ţopescu revine cu o provocare: 3 săptămâni de emisiuni în direct la NewsFM, în fiecare dimineaţă. Va comenta toate meciurile de la EURO 2008 atunci când pot fi trase concluziile, va intra în direct cu cei mai cunoscuţi fotbalişti români ai tuturor timpurilor şi va vorbi cu suporterii. Un EURO SHOW făcut cu profesionalism, pasiune pentru sport, cu o voce inconfundabilă.

În fiecare dimineaţă, la NewsFM: EURO SHOW de la 9.00 la 10.00.
În fiecare seară, după fiecare meci al României, încă o ediţie specială.


EURO SHOW este un produs NEWS FM, realizat pe toată durata EURO 2008, în perioada 7-29 iunie.
EURO SHOW este segmentat pe două tronsoane orare: dimineaţa şi seara, dupa meciuri. Dimineaţa vor fi 14 emisiuni, între 9.00 şi 10.00. Maestru al EURO SHOW va fi Cristian Ţopescu şi-l va avea alături pe realizatorul emisiunii ?News&Fun?, Lucian Moga. Invitaţii lui Cristian Ţopescu şi ai lui Lucian Moga în toate cele 14 emisiuni vor fi fotbalişti romani care au adus faimă naţionalei, artişti pentru care fotbalul e mai mult decât o simplă pasiune, corespondenţi ai Antena 1 şi Antena 3 în direct din Elveţia şi Austria, precum şi toţi ascultătorii-suporteri ai naţionalei Romaniei.

News Fm the breaking news radio, este postul de radio de ştiri care emite în Bucureşti pe frecvenţa 89 şi care poate fi ascultat şi online la www.newsfm.ro.


×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close