Cuba Gooding Jr. în "Conspiraţie şi Trădare". Află cum poţi vedea filmul onlineConspiraţie

31 Dec 2009   •   13:41
Cuba Gooding Jr. în "Conspiraţie şi Trădare". Află cum poţi vedea filmul onlineConspiraţie


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,37 euro puteţi viziona filmul "Conspiraţie şi Trădare" (The Way of War). "David Wolfe, militar operativ, descoperă o conspiraţie internaţională care implică nişte membri ai cabinetului prezidenţial într-un atac terorist. Dorind să afle adevarul, Wolfe ignoră ordinele superiorilor şi se întoarce în Statele Unite ca militar ce luptă pentru apărarea siguranţei şi integrităţi Americii", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

Parteneri
x close