Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cuba Gooding Jr. în "Conspiraţie şi Trădare". Află cum poţi vedea filmul onlineConspiraţie

Cuba Gooding Jr. în "Conspiraţie şi Trădare". Află cum poţi vedea filmul onlineConspiraţie

Cuba Gooding Jr. în "Conspiraţie şi Trădare". Află cum poţi vedea filmul onlineConspiraţie
31 Dec 2009   •   13:41


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,37 euro puteţi viziona filmul "Conspiraţie şi Trădare" (The Way of War). "David Wolfe, militar operativ, descoperă o conspiraţie internaţională care implică nişte membri ai cabinetului prezidenţial într-un atac terorist. Dorind să afle adevarul, Wolfe ignoră ordinele superiorilor şi se întoarce în Statele Unite ca militar ce luptă pentru apărarea siguranţei şi integrităţi Americii", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close