Antena 3 CNN Actualitate Cultură Dan Brown: O să încerc să ajung în curând în România!

Dan Brown: O să încerc să ajung în curând în România!

 Dan Brown: O să încerc să ajung în curând în România!
de Oana Portase    |    17 Oct 2017   •   16:32

Celebrul scriitor Dan Brown spune că ar putea ajunge în România în curând. Declaraţia a fost făcută în cadrul conferinţei de presă de la Târgul de carte de la Frankfurt, unde şi-a promovat noul roman „Origin".

Jurnalista Oana Portase de la Antena 3 l-a întrebat dacă ia în considerare ca acţiunea unui viitor roman cu Robert Langdon să se petreacă în România, având în vedere că aici se află a doua cea mai mare clădire din lume, Parlamentul, care ascunde multe secrete. "O să încerc să ajung în România în curând", a răspuns autorul râzând după ce şi ceilalţi jurnalişti prezenţi la eveniment l-au întrebat când are de gând să-l ducă pe Robert Langdon, personajul princial al cărţilor sale, în ţările lor.

„Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conştiinţă colectivă.", a mai spus autorul în cadrul conferinţei de presă de la Frankfurt. Romancierul american recunoaşte că părerile sale ar putea să nu fie bine primite de clerici, însă a lansat un îndemn public la armonie între marile religii ale lumii.

Dan Brown este considerat printre cei mai importanţi 100 de oameni din lume, iar criticii spun despre „Origin" că este cea mai bună carte scrisă de acesta până acum. Autorul romanului Codul lui Da Vinci, care a vândut peste 200 de milioane de volume pe plan mondial, şi-a lansat noul volum simultan în 56 de limbi. Cartea este tradusă în România de Editura RAO şi va apărea în librării în luna noiembrie.

În "Origin", profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a asista la dezvăluirea unei invenţii care „va schimba faţa ştiinţei pentru totdeauna".

 

×
Subiecte în articol: Oana Portase
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close