Antena 3 CNN Actualitate Cultură Discovery Campus transformă Timişoara în capitala filmului documentar

Discovery Campus transformă Timişoara în capitala filmului documentar

Discovery Campus transformă Timişoara în capitala filmului documentar
14 Sep 2007   •   20:27

Premieră la Timişoara. Oraşul de pe Bega a devenit inima filmului documentar. Discovery Campus aduce la Timişoara cele mai noi filme documentare. Este pentru prima dată când evenimentul se desfăşoară în ţara noastră. Discovery Campus reuneşte peste 200 de regizori de film documentar, directori de programe şi oameni de televiziune din întreaga lume. Cei prezenţi dezbat noi idei ale filmului documentar şi analizează proiecţiile premiate în anii trecuţi.

La Timişoara este aşteptat şi regizorul Pepe Danquart, premiat cu Oscar în 1994 pentru scurt-metrajul ?Short Black?. Un invitat important este şi Tom Koch, directorul televiziunii publice din Boston. ?Discovery Campus este unul dintre principalele evenimente din lume, unde realizatorii de film pot cunoaşte mai bine piaţa internaţională, unde se pot întâlni cu regizori şi oameni cu experienţă în realizarea filmelor?, explică Tom Koch.

Seminariile din cadrul celor trei zile ale evenimentului se desfăşoră sub titlul ?Spre Est, la intersecţia coproducţiilor internaţionale?.

Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close