Antena 3 CNN Actualitate Cultură DreamWorks vrea să realizeze o continuare a filmului de animaţie "Kung Fu Panda"

DreamWorks vrea să realizeze o continuare a filmului de animaţie "Kung Fu Panda"

DreamWorks vrea să realizeze o continuare a filmului de animaţie "Kung Fu Panda"
14 Aug 2008   •   16:55

Încurajaţi de succesul peliculei "Kung Fu Panda", care se află în prezent pe locul cinci în topul încasărilor în box office-ul american şi cu încasări de 561 milioane de dolari la nivel mondial, reprezentanţii companiei DreamWorks Animation CEO se gândesc la o continuare. "Decizia finală va fi luată în următoarele două luni", a declarat Jeffrey Katzenberg, reprezentantul companiei DreamWorks Animation CEO, citat de Agerpres.

Filmul prezintă povestea lui Po, un panda foarte liniştit, forţat să se transforme într-un maestru kung-fu pentru a-şi salva jungla, Valea Păcii, de un tigru ticălos, Tai Lung. Astfel, când duşmanii apar la porţile oraşului, toate speranţele se îndreaptă spre panda, existând o profeţie care spune că acesta este "Alesul" care trebuie să salveze lumea. Po va deveni în cele din urmă un erou Kung Fu, învăţând că, dacă are încredere în sine, poate să realizeze orice doreşte.

Personajele din filmul de animaţie au împrumutat vocile actorilor Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie şi Lucy Liu. Coloana muzicală a filmului este semnată de John Powell şi Hans Zimmer.

Antena 3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close