Antena 3 CNN Actualitate Cultură Echipa de prezentatori a Top Gear, în pragul dezmembrării

Echipa de prezentatori a Top Gear, în pragul dezmembrării

Echipa de prezentatori a Top Gear, în pragul dezmembrării
04 Iul 2008   •   21:30

Starurile Top Gear James May şi Richard Hammond nu au semnat încă noile contracte cu BBC, în ciuda faptului că înţelegerile lor expiră la sfârşitul acestei luni. Astfel, cei doi au dat naştere temerilor că ar putea părăsi show-ul. Negocierile au intrat în impas după ce perechea a refuzat categoric prima ofertă din partea BBC, cerând un salariu similar cu cel al coprezentatorului Jeremy Clarkson, au declarat surse pentru The Guardian.

„Intern se discută că există posibilitatea unei despărţiri în premieră a membrilor echipei. Pentru prima oară este posibil ca unul sau chiar amândoi să plece. Nu vor să mai accepte acest statut (n.r. de coprezentatori)”, a declarat sursa.

Se pare că noua înţelegere pe care Clarkson a semnat-o luna trecută îi oferă o parte din veniturile comerciale a francizei Top Gear. Potrivit surselor, acest bonus oferit lui Clarkson i-a determinat pe impresarii lui Hammond şi May să ceară şi ei mai mulţi bani.

Dacă perechea susţine că plata lor trebuie să fie pe măsură, se pare că BBC a declarat că Top Gear reprezintă baza de succes a popularităţii celor doi. Fără un contract la Top Gear, BBC susţine că imaginile lui Hammond şi May în media britanică ar avea de suferit.

Antena3.ro
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close