Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fatboy Slim va mixa din nou în România

Fatboy Slim va mixa din nou în România

Fatboy Slim va mixa din nou în România
06 Feb 2008   •   15:02

Fatboy Slim, unul dintre cei mai buni DJ din lume, vine în România. El va mixa pe Ultima Playa din Mamaia, pe 12 iulie, informează The Mission. Dj-ul a mai mixat în România în august 2006. Fatboy Slim s-a născut pe 31 iulie 1963, în comitatul Kent din Regatul Unit. A făcut parte din mai multe formaţii, printre care Beats International, cu care a cunoscut succesul prin piesa ?Dub Be Good To Me?. Primul material discografic sub pseudonimul Fatboy Slim a apărut în 1997, iar anul următor, remixul său la piesa "Brimful of Asha", a trupei Cornershop, a petrecut mai multe săptămâni pe locul întâi în topurile britanice.

Cel de-al doilea album al său, "You've Come a Long Way, Baby", a urmat mai târziu, în acelaşi an. Acesta a primit discul de platină în SUA şi a lansat două hituri internaţionale, "The Rockafeller Skank" şi "Praise You".

Artistul îmbină în muzica sa ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro şi techno. În 1999, Cook a câştigat trei premii MTV pentru videoclipul "Praise You" pentru cea mai bună regie, cea mai bună coreografie şi cel mai bun videoclip nou.

Fatboy Slim - Praise You


Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close