Antena 3 CNN Actualitate Cultură Florin Piersic din nou pe scenă după 20 de ani

Florin Piersic din nou pe scenă după 20 de ani

Florin Piersic din nou pe scenă după 20 de ani
29 Sep 2007   •   09:29

„Străini în noapte” s-a jucat cu sala plină, la Opera Română. Cu Radu Beligan regizor, Emilia Popescu şi un Florin Piersic revenit după 20 de ani pe scenă. Cea mai mare surpriză pentru public a fost prezenţa autorului, dramaturgul francez Eric Assous, adus de la Paris chiar de regizor.

Opera Română a devenit neîncăpătoare. Piesa "Străini în noapte" a umplut sala până la refuz. Mai ales că pe afiş tronează două nume: Florin Piersic şi Emilia Popescu. Cei doi actori aleşi de Radu Beligan au jucat o poveste emoţionantă. Însuşi autorul a fost prezent în sală pentru a admira spectacolul. „Este o mare emoţie, iar eu sunt foarte onorat de invitaţia de a descoperi pieaa adaptată aici. Sunt nerăbdător, dar în acelaşi timp am încredere că piesa a fost minunat pusă în scenă.” a spus el înainte de începerea reprezentaţiei.

Spectatorii au putut urmări un Florin Piersic de zile mari, cu o parteneră pe măsură în actriţa Emilia Popescu. Povestea celor două personaje a crescut în intensitate. În lojă, regizorul Radu Beligan avea emoţii mai mari decât actorii.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close