Antena 3 CNN Actualitate Cultură Folk You. Record de spectatori pe plajă pentru muzică bună (VIDEO)

Folk You. Record de spectatori pe plajă pentru muzică bună (VIDEO)

Folk You. Record de spectatori pe plajă pentru muzică bună <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Aug 2007   •   13:35

Record de spectatori, sâmbătă seară, la concertul Folk You din Vama Veche, devenită, pentru a treia oară, kilometrul zero al muzicii bune. Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Nicu Covaci şi mulţi alţii au adus un omagiu prietenului şi artistului Florian Pittiş. Pe scaunul aşezat pe scenă nu a stat nimeni. Moţu Pittiş ar fi trebuit să fie, ca şi la ediţiile anterioare, gazda evenimentului.

A treia ediţie a festivalului Folk You, organizată de Jurnalul Naţional şi dedicată memoriei lui Florian Pittiş, a strâns pe scenă prieteni de o viaţă ai lui Florian Pittiş: Nicu Covaci, Alexandru Andrieş, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Florin Chilian. Iar lista este lungă. Alături de ei, folkişti tineri, care au conferit Festivalului un suflu proaspăt. Apreciat din plin de public. Pe scaunul gol aşezat pe scena din Vama Veche nu s-a aşezat nimeni.

Florian Pittiş ar fi trebuit să fie, ca şi la ediţiile anterioare, amfitrionul evenimentului. Folkiştii sunt convinşi că festivalul va continua cu acelaşi succes şi anul viitor.

URMĂRIŢI IMAGINI DE LA CONCERTUL DE SÂMBĂTĂ SEARĂ

Antena 3

×
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close