Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fragmente, o poveste despre tragedia şi speranţa oamenilor din ziua de azi. Află cum poţi vedea filmul online

Fragmente, o poveste despre tragedia şi speranţa oamenilor din ziua de azi. Află cum poţi vedea filmul online

Fragmente, o poveste despre tragedia şi speranţa oamenilor din ziua de azi. Află cum poţi vedea filmul online
25 Dec 2009   •   15:49

MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,19 euro puteţi viziona filmul Fragmente (Winged Creatures), o poveste despre tragedia şi speranţa oamenilor din ziua de azi, care explorează noţiunea de viaţă efemeră, trecătoare precum păsarile-n zbor. Un film care are în rolul principal unul dintre copiii minune de la Hollywood, Dakota Fanning.

"Un moment de violenţe izbucneşte într-un restaurant din Los Angeles. Supravieţuitorii îşi dau seama că viaţa lor a căpătat un alt sens. Oricât de mult s-ar chinui familia şi prietenii lor să-i înţeleagă, aceşti oameni trebuie să îşi urmeze propria cale pentru a-şi redobândi încă odată încrederea în oamenii care fac subiectul acestei lumi haotice din care fac parte", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close