Antena 3 CNN Actualitate Cultură Harghita. Castelul Lăzarea este gazda Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Muuuvi

Harghita. Castelul Lăzarea este gazda Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Muuuvi

Harghita. Castelul Lăzarea este gazda Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Muuuvi
02 Aug 2008   •   13:47

În castelul Lăzarea din judeţul Harghita are loc în acest weekend a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Muuuvi. Pentru participanţi, evenimentul este o minivacanţă cu filme, datorită locului pitoresc în care se desfăşoară. Festivalul din Lăzarea este unic in România deoarece organizatorii şi-au propus să pună mai mult accent pe eroii de film. Începând cu această ediţie, Muuuvi va prezenta anual un faimos erou de animaţie. Primul pe listă este reporterul Tintin, din păcate, un personaj puţin cunoscut în România.

Festivalul este un prilej de competiţie şi de discuţii profesionale pentru creatorii tineri şi independenţi de scurtmetraje şi animaţii. Organizatorii doresc să menţină o atmosferă relaxată, unde participanţii să discute la o bere despre proiectele lor. Pe lângă cazarea la cort şi gulaş, organizatorii au mai pregătit şi concerte cu DJ români şi maghiari.

Sursa foto: magyar.film.hu

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close