Antena 3 CNN Actualitate Cultură În Vama Veche s-a dat startul la Stufstock (VIDEO)

În Vama Veche s-a dat startul la Stufstock (VIDEO)

În Vama Veche s-a dat startul la Stufstock <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Aug 2007   •   08:37

A început cea de-a cincea ediţie a festivalului Stufstock. Peste 50 de formaţii din ţară şi din străinătate vor concerta la Vama Veche. Vânzările de bilete par să fi depăşit aşteptările organizatorilor: 15.000 de abonamente pentru tot festivalul şi alte câteva mii de bilete pentru fiecare dintre cele 4 zile de spectacol. Cea de-a 5-a ediţie a festivalului este cea mai mare de până acum. Patru zile de muzică aproape non-stop pe patru scene diferite. Phoenix, Timpuri Noi, Zdob şi Zdub şi Coma sunt doar câteva dintre formaţiile româneşti care vor urca pe scene. Metaliştii de la Cradle of Filth, punkerii de la Toy Dolls şi Dandy Warhols şi funkerii de la Defunkt sunt formaţiile din străinătate cele mai aşteptate de public.

Dotarea tehnică a evenimentului este impresionantă. Pentru două dintre cele patru scene organizatorii au adus o combinaţie de două instalaţii audio de 80 KiloWatti şi 120 decibeli.

Biletele au preţuri între 25 şi 50 de lei. Un abonament valabil pe toată durata evenimentului costă 80 de lei. Până acum s-au vândut 15.000 de abonamente şi câteva mii de bilete în fiecare zi.

Sistemul de sonorizare are şase mixere profesionale, iar pe scenă vor fi patru seturi de tobe, şapte amplificatoare pentru chitară şi trei amplificatoare pentru bass.

A ÎNCEPUT STUFSTOCK

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close