Antena 3 CNN Actualitate Cultură Încasări record pentru filmul Avatar: 4 milioane de dolari la avanpremiera din SUA şi Canada

Încasări record pentru filmul Avatar: 4 milioane de dolari la avanpremiera din SUA şi Canada

Încasări record pentru filmul Avatar: 4 milioane de dolari la avanpremiera din SUA şi Canada
Sursa foto: Avatar
19 Dec 2009   •   20:55

Cel mai scump film din istorie ţine cinematografele pline ochi. Priemera mult aşteptatului Avatar a adus încasări record, iar locuri libere pentru spectatori nu mai sunt până la Crăciun, nu numai în Statele Unite, dar şi în România.

În faţa televizorului doar ne putem imagina cum este să alergăm sau să zburăm alături de personajele filmului. În sala de cinema, în schimb, totul devine extrem de real, iar Avatar sparge bariera dintre ecran şi public. O barieră care a costat 400 de milioane de dolari, ceea ce-l transformă într-unul dintre cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei.

Pelicula a fost aşteptată cu nerăbdare în România. Biletele au fost puse în vânzare cu două săptămâni înainte de premieră şi s-au vândut imedat. Până pe 23 decembrie, mai putem prinde un bilet doar dacă cineva renunţă la rezervare.

Doar la avanpremiera din SUA şi Canada, producătorii au strâns dintr-un foc patru milioane de dolari, iar prognoza pentru tot acest weekend este uriaşă: 70 de milioane de dolari. Acest lucru va duce filmul în topul încasărilor, iar criticii se aşteaptă ca Avatar chiar să depăşească încasările de 1,2 miliarde de dolari realizate cu Titanic, film regizat tot de James Cameron.

Observator

×
Subiecte în articol: Avatar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close