Antena 3 CNN Actualitate Cultură Începe prima ediţie a B-FIT. Traficul rutier va fi restricţionat în weekend

Începe prima ediţie a B-FIT. Traficul rutier va fi restricţionat în weekend

Începe prima ediţie a B-FIT. Traficul rutier va fi restricţionat în weekend
27 Mai 2008   •   18:53

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru în Stradă, organizat de ArCuB, va provoca închiderea traficului pe Bulevardul Unirii, Bulevardul Naţiunile Unite, în piaţa Constituţiei, dar şi pe strada Schitu Măgureanu, anunţă Mediafax.

B-FIT in the Street este un festival de teatru în stradă care va reuni câteva dintre cele mai în vogă companii de teatru stradal din Europa. Festivalul îşi propune să anime Bucureştiul, aducând pe străzile sale parade alegorice, concerte în aer liber, petreceri interactive, precum şi alte manifestări. Evenimentele vor avea loc între 29 mai şi 1 iunie, în Parcul Izvor, Parcul Unirii, TNB, Piaţa George Enescu, Parcul Colţea, Cişmigiu şi Piaţa Constituţiei.

Potrivit Mediafax, circulaţia va fi închisă pe Bulevardul Unirii, în ambele sensuri, de la Bulevardul I.C. Brătianu până la Bulevardul Libertăţii, inclusiv Piaţa Constituţiei, pe 30 şi 31 mai, între orele 21.00 şi 23.00. Şi strada Schitu Măgureanu va fi închisă, în ambele sensuri, pe 1 iunie, de la strada Grigore Cobălcescu la Parcul Izvor, între orele 21.30 şi 23.00. Tot pe 1 iunie vor fi închise şi bulevardele Naţiunile Unite şi Libertăţii, în ambele sensuri, primul de la strada B.P. Haşdeu la Piaţa Naţiunile Unite şi al doilea de la intersecţia cu Splaiul Independenţei la Calea 13 Septembrie. Pe lângă aceste restricţii pe bulevarde, şoferii nu vor putea parca sau opri autoturismele pe Bulevardul Unirii, pe tronsonul cuprins între Piaţa Constituţiei şi Bulevardul Regina Maria, inclusiv în zona centrală a Pieţei Constituţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close