Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Intrigi Parfumate", o comedie cu Meg Ryan, Eva Mendes şi Annette Bening. Află cum poţi vedea filmul online

"Intrigi Parfumate", o comedie cu Meg Ryan, Eva Mendes şi Annette Bening. Află cum poţi vedea filmul online

"Intrigi Parfumate", o comedie cu Meg Ryan, Eva Mendes şi Annette Bening. Află cum poţi vedea filmul online
30 Dec 2009   •   17:14


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,19 euro puteţi viziona comedia "Intrigi Parfumate" (The Women), un film care le are drept cap de afiş pe Meg Ryan, Annette Bening şi Eva Mendes şi care dezvăluie povestea unei tinere creatoare de modă, Mary Haines (Meg Ryan), care aparent se bucură de o viaţă perfectă.

"Adorabila şi recent-căsătorita Mary Haines realizează că universul său perfect este pe cale să se năruie în momentul în care află de aventura soţului său cu vânzătoarea Crystal (Eva Mendes), o femeie extrem de atractivă, pentru care verigheta bărbatului pe care a pus ochii nu constituie niciun obstacol", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close