Antena 3 CNN Actualitate Cultură Keanu Reeves şi Forrest Whitaker, ?Stăpânii străzilor? şi box office-ului românesc

Keanu Reeves şi Forrest Whitaker, ?Stăpânii străzilor? şi box office-ului românesc

Keanu Reeves şi Forrest Whitaker, ?Stăpânii străzilor? şi box office-ului românesc
22 Apr 2008   •   18:36

Pelicula „Street Kings” (Stăpânii străzilor), cu Keanu Reeves şi Forrest Whitaker în rolurile principale, a fost lider în box office-ul românesc în săptămâna 14-20 aprilie. Regizată de David Ayer, cel care a lucrat şi la Training Day (Zi de instrucţie), premiera a avut, săptămâna trecută, 7.602 spectatori şi încasări de 108.247 de lei.

În film, Keanu Reeves joacă rolul lui Tom Ludlow, un poliţist cu experienţă care îşi reface cu greu viaţa, după moartea soţiei sale. Când relizează că a luat parte la execuţia unui coleg poliţist, Ludlow ajunge să se îndoiască de loialitatea celor din jur şi porneşte în căutarea adevărului şi a dreptăţii. În film mai joacă şi Amaury Nolasco, cunoscut pentru rolul lui Fernando Sucre, în serialul „Prison Break”.

Locul al doilea în box office-ul românesc a fost ocupat de comedia „Aurul nebunilor/ Fool's Gold”, cu Matthew McConaughey, Kate Hudson şi Donald Sutherland în rolurile principale. O altă premieră a săptămânii trecute, horrorul „Negura/ The Mist”, în regia lui Frank Darabont, a ocupat locul al treilea în clasament, cu încasări de 48.230 de lei, fiind văzut de 2.460 de spectatori. „Negura” spune povestea locuitorilor unui mic oraş care, după o furtună violentă, devin victimele atacurilor unor creaturi înfricoşătoare, care apar din nori de ceaţă.

Abia pe locul patru a intrat în top filmul lui Sergiu Nicolaescu, „Supravieţuitorul”, care, în mai puţin de două săptămâni de prezenţă pe ecrane, a avut încasări totale de 195.101 de lei, fiind văzut de 14.887 de spectatori. Săptămâna trecută, filmul lui Sergiu Nicolaescu a atras în cinematografe 8.363 de spectatori.

Pe locul cinci s-a clasat filmul de animaţie „Horton/ Horton Hears a Who”, care spune povestea unui elefant ce ştie să vadă partea frumoasă a vieţii. În momentul în care aude un strigăt de ajutor de la un grăunte de praf care zboară în aer, el este convins că, deşi nu poate vedea nimic, există o formă de viaţă pe acest grăunte. Astfel, Horton pleacă să salveze oraşul miniatural şi pe microscopicii săi locuitori.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close