Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ken Follett, interviu exclusiv pentru Antena 3: A fi scriitor e mai distractiv decât a fi jurnalist

Ken Follett, interviu exclusiv pentru Antena 3: A fi scriitor e mai distractiv decât a fi jurnalist

Ken Follett, interviu exclusiv pentru Antena 3: A fi scriitor e mai distractiv decât a fi jurnalist
de Oana Portase    |    25 Oct 2017   •   13:15

Celebrul scriitor Ken Follett anunţă că romanul "Coloana de foc" nu este ultimul din seria Kingsbridge. Autorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3 în care a povestit despre felul în care se documentează şi despre ritualul său zilnic. Înainte să devină scriitor, Follett a fost jurnalist. Recunoaşte că nu îi este dor de această meserie şi crede că a fi scriitor e mai distractiv.

Romanul "Coloana de foc" a fost tradus în România de Editura RAO şi se găseşte în librării. Noul volum prezintă lupta dintre catolici şi protestanţi în vremea domniei Reginei Elisabeta I a Angliei, dar nu este lipsit nici de poveşti de dragoste şi de intrigi cu spioni.  

Ken Follett mai spune că a lucrat la romanul "Coloana de foc" timp de trei ani şi că documentarea a fost cea mai dificilă parte. Scriitorul a fost şocat să descopere anumite obiceiuri ale oamenilor din secolul XVI.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close