Antena 3 CNN Actualitate Cultură ?Linia întâi? - un nou reportaj de Adelin Petrişor

?Linia întâi? - un nou reportaj de Adelin Petrişor

?Linia întâi? - un nou reportaj de Adelin Petrişor
06 Iun 2008   •   08:50

Zeci de soldaţi americani şi irakieni şi-au pierdut viaţa în luptele cu şiiţi, din capitala irakiană. În ultimele 3 luni, atacurile împotriva militarilor din Coaliţie au crescut exponenţial, mai ales în Sadir City, un cartier al Bagdadului considerat fieful celor mai puternice miliţii şiite. Despre atmosfera din prima linie a războiului din Irak aflaţi mai multe în cel mai recent reportaj marca Adelin Petrişor - ?Linia întâi?, la Antena 3.

Reportajul surprinde viaţa soldaţilor care luptă în prima linie, în zona şiită din Bagdad, Irak: condiţiile în care trăiesc, scene de luptă, starea permanentă de alertă, precum şi pericolele pe care le înfruntă aceştia. La cinci ani de la cucerirea Bagdadului, soldaţii americani înfruntă în fiecare zi fostele miliţii şiite, în ceea ce pare a fi o luptă fără sfârşit.

O luptă a nervilor tari, a rezistenţei şi a curajului. Toate pentru a proteja civilii, fără apărare în faţa luptătorilor şiiţi, înarmaţi. ?Linia întâi? este un documentar de război, o mărturie despre viaţa soldaţilor aflaţi pe frontul unui război care s-a încheiat, însă luptele continuă. Este povestea oamenilor aflaţi dincolo de infern şi lupta lor zilnică pentru a supravieţui.

UN NOU REPORTAJ MARCA ADELIN PETRIŞOR


Antena 3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close