Antena 3 CNN Actualitate Cultură Luciano Pavarotti a lăsat în urmă datorii de 18 milioane de euro

Luciano Pavarotti a lăsat în urmă datorii de 18 milioane de euro

Luciano Pavarotti a lăsat în urmă datorii de 18 milioane de euro
20 Oct 2007   •   18:30

Departe de averea sperată de moştenitorii de drept, moştenirea tenorului italian Luciano Pavarotti, care a murit pe 6 septembrie, este constituită în principal din datorii, în sumă totală de 18 milioane de euro. Actele contabile ale cântăreţului arată un pasiv de 11 milioane de euro, la care se adaugă împrumuturi nerambursate de 7 milioane de euro.

„Faptul că maestrul avea datorii nu e un secret pentru nimeni. În cursul ultimilor ani el şi-a redus activitatea artistică, spitalizarea sa a fost lungă iar cheltuielile pentru îngrijirea sa foarte costisitoare, în special cele din Statele Unite”, a declarat Giorgio Bernini, avocatul celei de-a doua soţii a lui Pavarotti.

Totuşi, potrivit cotidianului italian LaRepubblica, cea de-a doua soţie a lui Pavarotti şi mama fiicei sale Alice, Nicoletta Mantovani, va beneficia de prevederile ultimului testament al tenorului din 29 iulie anul trecut, prin care este desemnată moştenitoarea exclusivă a bunurilor sale din Statele Unite - trei apartamente şi tablouri, estimate la 15 milioane de euro. În schimb, cele trei fiice ale sale din prima căsătorie nu moştenesc decât o vilă de la Pesaro, pe coasta Adriaticii, şi un apartament la Monte Carlo, pe care de altfel trebuie să-l împartă cu prima sa soţie.

Rompres

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close