Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Mărturie sub tortură", cu Lawrence Fishburne şi Cole Hauser. Află cum poţi vedea filmul online

"Mărturie sub tortură", cu Lawrence Fishburne şi Cole Hauser. Află cum poţi vedea filmul online

"Mărturie sub tortură", cu Lawrence Fishburne şi Cole Hauser. Află cum poţi vedea filmul online
28 Dec 2009   •   12:35


MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,19 euro puteţi viziona filmul "Mărturie sub tortură" (Tortured), cu Cole Hauser şi Laurcence Fishburne în rolurile principale. "Jimmy Vaugh (Hauser) este angajat de un misterios lord al crimelor numit Ziggy, pentru a scoate de la contabilul său (Fishburne) o mătrurie sub tortură. Pentru a intra în sindicatul crimei condus de Ziggy, Jimmy însuşi a trebuit să treacă printr-un proces de iniţializare traumatizant, care îi revine în minte atunci când îl torturează pe bietul contabil", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close