Antena 3 CNN Actualitate Cultură MediaDirect Technologies şi DirectOne lansează primul serviciu "Video on Demand" în format streaming din România

MediaDirect Technologies şi DirectOne lansează primul serviciu "Video on Demand" în format streaming din România

MediaDirect Technologies şi DirectOne lansează primul serviciu "Video on Demand" în format streaming din România
23 Dec 2009   •   13:03

Mediadirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România, se arată într-un comunicat al companiei, remis Antena3.ro.

"Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor. Serviciul, disponibil încă din 15 Decembrie 2009, este oferit având ca principal furnizor de conţinut compania MediaPro Distribution, parte a grupului CME, specializată în agregarea şi distribuirea conţinutului de tip home entertainment", se arată în comunicatul DirectOne.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Conţinutul oferit, atât în format SD-Standard Definition cât şi în format HD-High Definition, se adresează publicului larg, dar şi de nişă. "În momentul de faţă sunt disponibile filme de la studiouri independente în regim Pay-per-View şi gratuit, urmând ca oferta să se extindă în perioada imediat următoare cu conţinut din toate categoriile", anunţă DirectOne.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: internet
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close