Antena 3 CNN Actualitate Cultură Mick Davis, relaţie specială cu România. A revenit cu un alt proiect în care sunt implicaţi artişti români

Mick Davis, relaţie specială cu România. A revenit cu un alt proiect în care sunt implicaţi artişti români

Mick Davis, relaţie specială cu România. A revenit cu un alt proiect în care sunt implicaţi artişti români
14 Aug 2014   •   18:32

Filmul "The silver spoon", realizat de Mick Davis împreună cu PINK STRIPE Group, este o producţie independentă.

Mick Davis, regizorul peliculei “Modigliani”, descrie filmul ca o ficţiune care prezintă povestea unei tinere în drumul către regăsirea de sine. Dorul de bunicul său, de care era foarte ataşată, îi îngreunează traseul de autocunoaştere, însă călăuzirea spirituală a unui înger reuşeşte să vindece această rană profundă şi îi oferă îndrumare.

„Filmul a fost inspirat dintr-o piesă de teatru văzută în Bucureşti, un oraş călduros şi prietenos care mi-a amintit de Glasgow, oraşul meu natal. Am dorit să redau cu fidelitate ceea ce am putut surprinde aici, aşa că producţia a fost realizată integral în limba română, care are o muzicalitate şi o bogăţie aparte“, spune regizorul.

Conform spuselor lui Mick, colaborarea cu profesioniştii din industria românească de film este mereu o experienţă plăcută, pe care speră să o repete cât de curând.

Regizorul revine mereu cu dor de această ţară, care a devenit un loc de inspiraţie pentru el şi pasiunea sa, cinematografia.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close