Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ministrul Culturii îi oferă lui Costel - "Pavarotti din Carpaţi" - o bursă la Conservator

Ministrul Culturii îi oferă lui Costel - "Pavarotti din Carpaţi" - o bursă la Conservator

Ministrul Culturii îi oferă lui Costel - "Pavarotti din Carpaţi" - o bursă la Conservator
07 Feb 2008   •   11:39

După ce a uimit Spania cu talentul său, Costel Busuioc, zidar de meserie, este băgat în seamă şi de Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu. Sensibilizat de calităţile vocale ale tenorului din Carpaţi, Adrian Iorgulescu vrea să-l ajute pe Costel să se perfecţioneze în domeniu, oferindu-i o bursă la Universitatea de Muzică Bucureşti. Iorgulescu a precizat că nu s-a stabilit valoarea bursei, însă va fi suficient cât să-i rămână şi "un ban de buzunar", a declarat ministrul Culturii.

Cu ajutorul bursei, Costel va putea urma două cursuri de specialitate, canto şi teoria muzicii, la Conservator, având ca profesori oameni de prestigiu din domeniul muzical. Bărbatul nu are bacalaureatul, astfel că singura modalitate de a studia muzica sunt cursurile de specialitate de la Universitatea de Muzică Bucureşti.

Costel Busuioc, un zidar român care şi-a descoperit talentele de tenor, se află în fruntea clasamentului emisiunii-concurs de muzică "Los Hijos de Babel", difuzată de postul de televiziune public spaniol, RTVE. La concurs s-au înscris peste 4.000 de candidaţi de toate naţionalităţile.

Aici îl puteţi vota pe Costel

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close