Antena 3 CNN Actualitate Cultură Mircea Badea vs. Mihaela Rădulescu: "Dacă aş fi fost zdravăn la cap, ar fi trebuit să mă enervez" (VIDEO)

Mircea Badea vs. Mihaela Rădulescu: "Dacă aş fi fost zdravăn la cap, ar fi trebuit să mă enervez" (VIDEO)

Mircea Badea vs. Mihaela Rădulescu: "Dacă aş fi fost zdravăn la cap, ar fi trebuit să mă enervez" (VIDEO)
16 Sep 2008   •   15:10

"Răduleasca luptă goală împotriva fumatului. Bine, ea n-a fost niciodată plină, dar în ce sens goală?" "Mihaela va invita vedetele româneşti să pozeze în posturi inedite. Adică le pune şi în posturi inedite, nu numai în chiloţi?" Cu astfel de replici a catalogat Mircea Badea campania antifumat în care s-a implicat recent Mihaela Rădulescu. În emisiunea "În gura presei" de la Antena 3, Badea a comentat ironic ştirile apărute în ziare despre campania pentru care Mihaela Rădulescu a pozat.

Aceste afirmaţii au provocat reacţia Mihaelei Rădulescu, care a decis să îi oferă o replică lui Mircea Badea într-o emisiune la Realitatea TV. "Mi se pare dezarmant ca un coleg, care mai este şi nefumator, nu-mi susţine campania antifumat. El ar putea, din contra, să dea un exemplu şi să pună umărul să construim ceva împreună în acest sens", a declarat Mihaela Rădulescu.

Replica lui Mircea Badea nu a întârziat prea mult, venind în emisiunea "În gura presei" de duminică seara: "Ce nu însemană prosternare în faţa performanţei umanitare a doamnei Rădulescu e taxată ca un afront. N-am spus că e o campanie proastă, n-am atacat campania antifumat. Eu nu cred că românii se vor lăsa de fumat. Eu cred că Mihaela Rădulescu este un pic prea sensibilă." replicile acide nu s-au oprit aici. Mihaela Rădulescu a declarat în Libertatea că atitudiena colegilor din trust este "golănească": "Eu nu am un scandal cu Mircea, dar cred că în acest moment trustul are o problemă de PR. E a doua oară într-o săptămână când colegi din trust mă atacă nejustificat şi aproape golăneşte. Poate că n-ar strica o lecţie în care să li se explice că, practic, nu pe mine mă jignesc, ci pe toţi cei care lucrăm în aceeaşi echipă."

"Colegialitatea" a fost însă taxată şi Mircea Badea: "Eu nu mă simt coleg cu toată lumea cu care lucrez." Concluzia acestei dispute a fost trasă de Mircea Badea în emisiunea de luni seara: "Mihaela Rădulescu este foarte simpatică. Dacă aş fi fost zdravăn la cap, ar fi trebuit să mă enervez."

Ascultaţi comentariile lui Mircea Badea despre campania antifumat a Mihaelei Rădulescu:





Puteţi asculta integral emisiunile lui Mircea Badea în secţiunea Arhivă emisiuni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close