Antena 3 CNN Actualitate Cultură Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani

Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani
04 Dec 2014   •   17:46

Teatrul de pe Lipscani realizează, cu ocazia sfintei sărbători a Sfântului Nicolae, spectacolul “Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani”, un spectacol ghiduş pentru copiii cuminţi. Astfel, în datele de 6 şi 7 decembrie, 2014, începând cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sunteţi invitaţi să păşiţi împreună cu Moş Nicolae în magica lume a poveştilor.

Proiectul se deschide cu basmul “Crăiasa Zăpezii”, de Hans Christian Andersen. Acest spectacol de teatru interactiv îl va avea ca personaj principal chiar pe Moş Nicolae. Cu bastonul său magic şi cu vocea sa caldă, el va descătuşa o lume întreagă de basm. Personajele lui Andersen vor invada scena şi vor învălui întreaga sală. Sunteţi aşteptaţi la un spectacol în care copiii-spectatori se vor afla în mijlocul acţiunii.

Regia spectacolului este semnată de Gabriela Dumitru, iar din distribuţie fac parte: Niculae Urs (Moş Nicolae), Meda Victor (Crăiasa Zăpezii), Dan Rădulescu (Kai) şi Diana Sărăcuţu (Gerda).

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0734.000.236 şi 0735.146.903, pentru a-şi rezerva locurile.

Vă aşteptăm, cu mic, cu mare la spectacolul “Moş Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani” sâmbătă, 6 decembrie şi duminică, 7 decembrie 2014, începând cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close