Antena 3 CNN Actualitate Cultură Muzeul Antipa organizează programul pentru copii "Aventura Dezvoltării"

Muzeul Antipa organizează programul pentru copii "Aventura Dezvoltării"

Muzeul Antipa organizează programul pentru copii "Aventura Dezvoltării"
07 Iul 2014   •   22:32

Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la programul "Aventura Dezvoltării", organizat în perioada 21 iulie - 1 august, între orele 16,30 și 18,00, informează AGERPRES.
"Aventura Dezvoltării" este un program care include două module: "Creativitate și rezolvarea problemelor" și "Conflict și colaborare". Pe parcursul acestor module, copiii participă la jocuri și activități distractive, având ocazia de a-și valorifica aptitudinile adecvate fiecărei situații și de a descoperi lucruri noi, menite să îi ajute în dezvoltarea lor viitoare.

În cadrul modulului "Creativitate și rezolvarea problemelor", copiii vor avea ocazia de a-și folosi imaginația și creativitatea pentru a găsi soluții la probleme care pot părea de nerezolvat, de a stabili obiective clare și specifice, de a învață să gândească altfel și de a descoperi resurse nebănuite până în acel moment și de a arăta faptul că presupunerile pe care nu le verifică pot fi obstacole reale în calea rezolvării problemelor.

Prin intermediul jocurilor și activităților antrenante și distractive din cadrul modulului "Conflict și colaborare", copiii vor avea ocazia să descopere care sunt beneficiile lucrului în echipă și să valorifice într-o mare măsură contribuția fiecărui membru al echipei în realizarea obiectivelor propuse.

×
Subiecte în articol: muzeul Antipa
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close