Antena 3 CNN Actualitate Cultură Orhan Pamuk îşi lansează ultimul roman la Bookfest. Târgul se va desfăşura in perioada 4-8 iunie

Orhan Pamuk îşi lansează ultimul roman la Bookfest. Târgul se va desfăşura in perioada 4-8 iunie

Orhan Pamuk îşi lansează ultimul roman la Bookfest. Târgul se va desfăşura in perioada 4-8 iunie
22 Mai 2008   •   13:49

Aproape două sute de edituri şi-au anunţat participarea la ediţia 2008 a Târgului de carte Bookfest, care se va desfăşura în perioada 4 - 8 iunie, în pavilioanele 13-17 de la ROMEXPO, pe o suprafaţă de expunere de 5.000 de mp, în acelaşi amplasament ca şi acum doi ani, spre deosebire de anul trecut, când a avut loc în pavilionul central, informează Rompres.

Târgul, desfăşurat pe o suprafaţă totală de 14.000 mp, va cuprinde, pe lângã standurile obişnuite ale editurilor, spaţii tematice de evenimente. În plus, pentru prima dată la Bookfest va exista un pavilion dedicat în întregime spaţiilor de animaţie create pentru evenimente şi dezbateri.

Tot în premieră la Bookfest, pe 5 iunie, de la ora ora 17,00, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor Uniunii Scriitorilor din România.

Câştigătorul premiului Nobel pentru Literatură în 2006, scriitorul turc Orhan Pamuk va fi prezent la eveniment, pentru a se întâlni cu cititorii, alături de alţi scriitori din ţară şi străinătate. Pamuk va fi prezent la lansarea celui mai nou roman al său, intitulat „Zăpada”, în România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close