Antena 3 CNN Actualitate Cultură Parcul Herăstrău, scena teatrului ?Ion Dacian", în fiecare duminică seară

Parcul Herăstrău, scena teatrului ?Ion Dacian", în fiecare duminică seară

Parcul Herăstrău, scena teatrului ?Ion Dacian", în fiecare duminică seară
13 Iul 2008   •   17:04

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian" îşi aşteaptă publicul, în Parcul Herăstrău. În fiecare duminică, de la ora 20.00, cei interesaţi au parte de cocktail-uri şi muzică de calitate. Astăzi se deschide programul estival al Teatrului de Operetă Ioan Dacian. O stagiune de vară diferită de celelalte. Astfel concertele de pe Esplanada Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian", cunoscute sub titlul de Opereta de joi seara, se mută în fiecare duminică de vară, în parcul Herăstrău.

Bucureştenii se vor putea bucura de concerte în aer liber ce vor cuprinde melodii celebre româneşti, dar şi partituri ce au făcut furori pe Broadway. Special pentru aceste evenimente este montată o scenă care are tot e îi trebuie pentru ca spectacolele să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea vor fi aduse şi 300 de scaune pentru spectatori, iar intrarea va fi liberă. Programul estival va debuta cu spectacolul-concert "Culegătorii de stele - Pagini celebre din operete româneşti". Stagiunea de vară a Teatrului de Operetă se va închide pe 14 septembrie.

Antena3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close