Antena 3 CNN Actualitate Cultură Povestea incredibilă a bărbatului care susţine că este fiul lui Adolf Hitler

Povestea incredibilă a bărbatului care susţine că este fiul lui Adolf Hitler

Povestea incredibilă a bărbatului care susţine că este fiul lui Adolf Hitler
26 Sep 2015   •   12:28

 Viața amoroasă a lui Adolf Hitler a făcut obiectul a numeroase cercetări, controverse și speculații. Iar cele mai multe povești despre femeile din viața dictatorului german fac referire la două persoane: Eva Braun, cea cu care s-ar fi și căsătorit înainte de sinuciderea lor comună, și nepoata Fuhrer-ului, Geli Raubal, cea pentru care Hitler ar fi dezvoltat o obsesie bolnăvicioasă.

 
Deși nu există confirmări ale faptului că cei doi ar fi avut o relație amoroasă, Adolf și Geli au fost văzuți extrem de des în ipostaze apropiate, iar cei care i-au cunoscut la sfârșitul anilor ’20 puteau jura că între ei e mai mult decât o afecțiune familială. Hitler a devenit însă extrem de posesiv cu nepoata sa, iar unii spun că era chiar violent cu ea. În septembrie 1931, femeia și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu pistolul celui care avea să devină Fuhrer, în timp ce el era plecat, acesta fiind un alt episod care a dat naștere la foarte multe speculații.
 
Dar, una peste alta, Hitler nu a avut urmași. Cel puțin, nu oficial. Însă în anii ’70, o poveste despre un presupus fiu al dictatorului a ieșit la iveală. Jean-Marie Loret ar fi fost rodul unei relații dintre Hitler și o tânără franțuzoaică, în 1917, când el era un tânăr soldat în zona Lille.
 
Citeşte articolul integral pe reteauadestiri.ro.
 

×
Subiecte în articol: poveste Adolf Hitler Adolf Hitler
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close