Antena 3 CNN Actualitate Cultură Premieră pentru presa românească: Adevărul Holding a preluat Ringier Ucraina

Premieră pentru presa românească: Adevărul Holding a preluat Ringier Ucraina

Premieră pentru presa românească: Adevărul Holding a preluat Ringier Ucraina
18 Sep 2008   •   18:19

Trustul de presă Adevărul Holding a preluat operaţiunile deţinute de grupul elveţian Ringier AG în Ucraina, astfel că managementul Adevărul Holding îşi va mări echipa cu 106 persoane, angajaţi ucraineni. Operaţiunile din Ucraina vor fi coordonate de noua structură creată în Adevărul Holding, Divizia Internaţional şi Reviste, condusă, de la 1 octombrie, de Răzvan Ionescu, informează Adevărul.ro.

Cel mai important brand al Ringier Ucraina este tabloidul Blik, care a fost lansat pe piaţă în mai 2006, după modelul tabloidului elveţian Blick, concept extins şi în Ungaria (Blikk), Serbia (Blic), Cehia(Blesk) şi Romania (Libertatea). "Pasul făcut pe piaţa din Ucraina e o premieră pentru un publisher român şi, deopotrivă, o etapă strategică în viziunea de dezvoltare a grupului Adevărul", se arată într-un comunicat de presă al Adevărul Holding, care deţine, la rândul său, al doilea cotidian tabloid din România ca vânzări, Click!

?Aceste investiţii şi multe altele pe domenii conexe, cum ar fi tiparul, nu fac decât să confirme creşterea spectaculoasă a grupului nostru. Cei peste 800 de angajaţi formează azi o echipă puternică şi unită, care are curajul, instrumentele şi atitudinea de business necesare pentru a face din Adevărul Holding un jucător important pe piaţa românească. Numai observatorii superficiali nu iau în serios poziţia din ce în ce mai solidă a companiei noastre", a declarat Răzvan Corneţeanu, directorul general al holdingului Adevărul.

Foto: Adevărul.ro

Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close