Antena 3 CNN Actualitate Cultură Primarul Craiovei a înjurat şi ameninţat un jurnalist (VIDEO)

Primarul Craiovei a înjurat şi ameninţat un jurnalist (VIDEO)

Primarul Craiovei a înjurat şi ameninţat un jurnalist <font color=red>(VIDEO)</font>
25 Oct 2007   •   15:19

Un jurnalist de la un post de televiziune din Craiova a fost înjurat şi ameninţat de primarul municipiului, Antonie Solomon. Ziaristul a reuşit să înregistreze convorbirea telefonică, în care mai sunt denigraţi rectorul Universităţii din Craiova şi directorul postului de televiziune. Arthur Andriţoi, redactor al unei televiziuni din Craiova i-a cerut primarul Antonie Solomon să permită transmiterea unei manifestări care se desfăşura în sala de concerte a Filarmonicii "Oltenia". Pentru că poliţiştii comunitari nu au permis accesul, ziariştii au apelat din nou la primar, care a început să-i înjure şi să-i ameninţe.

Stupefiaţi de reacţia primarului, ziariştii craioveni au căutat sprijin şi pe linie de partid, numai că replica primarului a fost şi mai violentă. Ziariştii au reuşit să înregistreze unul dintre apelurile telefonice în care primarul Solomon înjură şi ameninţă.

Iată cum s-a adresat primarul Solomon jurnalistului : "Vin să te prind şi te joc în picioare ... mă derbedeule....vagabondule... (...) De-asta, că te bag în p.... şi pe tine şi pe domn director al tău ... Fiindcă e un pătat şi un nespălat, să-i spui. (...) Pătatu' ăla, urâtu' ăla? Să vezi ce fac eu cu tine şi cu el, să ştii, de-acu' înainte, bine? (...)"

Florentin Gust, directorul postului de televiziune din Craiova, spune că exprimarea lui Antonie Solomon relevă exact ceea ce gândeşte edilul-şef.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

PRIMARUL CRAIOVEI A AMENINŢAT UN JURNALIST

Antena 3

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close