Radu Beligan, la Sinteza zilei: Eu sunt optimist, sunt sigur că Dumnezeu are planurile lui şi pentru noi, nu trebuie să disperăm

de M.Z.    |    08 Aug 2013   •   21:42
Are 94 de ani, este încă pe scenă şi este un artist complet - are peste  80 de roluri jucate în teatru şi 30 în filme. Actorul Radu Beligan este invitatul lui Mihai Gâdea, joi seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3. 
 
"Eu sunt optimist, eu sunt sigur că Dumnezeu are planurile lui şi pentru noi, nu trebuie să disperăm", a spus Radu Beligan, joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.


Venerabilul actor, în vârstă de 94 de ani, unul dintre cei mai mari oameni de cultură din România, membru de onoare al Academiei Române, va rememora în această seară cele peste şapte decenii de carieră în teatru şi film, ani în care a adunat succese memorabile. A fost, pe rând, director al Teatrului de Comedie şi al Teatrului Naţional, a fost profesor la Institutul de Teatru si Film, a primit zeci de distincţii în ţară şi în străinătate. 
 
Radu Beligan este un om al timpurilor sale, păstrând întotdeauna pasul cu schimbările sociale, artistice şi tehnologice. 
 
În ultima perioadă, Beligan a înregistrat chiar şi audio-book-uri şi este un comunicator de excepţie, fiind foarte activ pe propria pagină de Facebook.
 

x close