Antena 3 CNN Actualitate Cultură Retuşuri cu politicieni şi vedete. Să ne distrăm un pic, dacă altceva nu putem face (FOTO)

Retuşuri cu politicieni şi vedete. Să ne distrăm un pic, dacă altceva nu putem face (FOTO)

Retuşuri cu politicieni şi vedete. Să ne distrăm un pic, dacă altceva nu putem face (FOTO)
28 Sep 2008   •   12:46

Trăim într-o ţară a contrastelor şi a ridicolului, dus uneori până la cote ameţitoare. Şi dacă tot e aşa, de ce să nu ne distrăm puţin pe seama lor? Acesta pare a fi motto-ul unui blog pe care apar imagini trucate cu politicieni şi persoane publice, în ipostaze...inedite.

Gafele politicienilor, exagerările vedetelor...dar şi întâmplările care ne fac să spunem că ?viaţa bate filmul? sunt taxate cu umor şi ironie.

Preşedintele Traian Băsescu este prezentat în chip de Don Corleone, celebrul personaj din filmul Naşul, înconjurat de anturajul de ?argaţi?, printre care, la loc de cinste, se află Emil Boc şi Theodor Stolojan.



Tot şeful statului apare alături de premierul Călin Popescu Tăriceanu, de datat aceasta ca personajele din filmul ?Dumb and Dumber? (tradus la noi ?Tăntălăul şi Gogomanul?).



Nici Horia Roman Patapievici, preşedintele ICR nu rămâne netaxat, autorul blogului făcând referiri la controversata expoziţie de la New York, în centrul căreia a stat, de acum celebrul, ponei roz cu zvastică.



Gigi Becali este prezentat în chip de dansator profesionist, după ce finanţatorul clubui Steaua a ?dat lecţii? de dans la nunta fotbalistului Cristi Chivu.



Şi Andrei Gheorghe este luat în colimator, după incidentul în care prezentatorul TV a scuipat un poliţist.



Autorul blogului face haz de necaz şi în cazul incidentelor bizare sau a soluţilor ?inedite? propuse de politicienii români. Bunăoară el prezintă incidentul de la Costineşti, unde un jeep a călcat doi oameni pe plajă, într-o manieră ironică, dar şi încercarea de a fluidiza traficul din Capitală prin montarea unor semafoare inteligente este luată peste picior.





VEDEŢI AICI ŞI ALTE IMAGINI DE PE BLOG

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close