Antena 3 CNN Actualitate Cultură România - Italia. Cântaţi imnul alături de tricolori!

România - Italia. Cântaţi imnul alături de tricolori!

<font color=red>România - Italia.</font> Cântaţi imnul alături de tricolori!
13 Iun 2008   •   14:00

La primul meci de la EURO 2008, cu Franţa, imnul României a răsunat din 15.000 de piepturi. A fost un moment emoţionant, completat şi de cei 11 tricolori care au cântat cu pasiune şi dăruire primele strofe din ?Deşteaptă-te române!? În această seară, România înfruntă Italia în cel de-al doilea meci al grupei C, un meci care poate deveni istoric. Cu o victorie, tricolorii pot lua o opţiune serioasă de calificare în sferturile de finală ale competiţiei şi pot elimina totodată din competiţie Italia, campioana mondială en-titre. Pentru asta, ei au nevoie de încurajare, ei au nevoie ca toţi românii să fie uniţi şi să cânte alături de ei imnul ţării.

FĂ ROMÂNIA SĂ RĂSUNE!


În pauzele din cantonamente, Mutu şi Chivu şi-au găsit timp să citească şi să înveţe versurile imnului naţional. La Zurich, până şi camerelor de televiziune li s-a făcut pielea de găină atunci când Chivu răcnea din toţi plămânii ?Deşteaptă-te române!?. Tricolorii ne-au oferit nouă, suporterilor, versiunea lor de civilizaţie. Putem să le răspundem în acelaşi fel. Antena 3 şi News FM îi cheamă acum pe români să fie alături de naţională şi să cânte imnul alături de jucători. Azi, la ora 19.00, la ora meciului cu Italia, putem deschide fereastra, şi putem striga şi noi, din toţi plămânii, ?Deşteaptă-te române!?.

Descărcaţi imnul României în format PDF

În cursul zilei de vineri, promoterii Antena 3 şi News Fm vor distribui pliante cu imnul de stat şi programul Euro 2008, în centrul Capitalei şi în locaţiile în care au fost amplasate ecrane gigant pentru vizionarea meciului. Dacă nu treceţi prin zonele respective, nu este nimic. Aveţi alăturat imnul şi în format PDF. Vă invităm să-l descărcaţi şi să îl intonaţi alături de tricolori până în finală, începând cu meciul din această seară.

IMNUL ROMÂNIEI INTONAT DE TRICOLORI - Imagini TVR 1


Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close