Antena 3 CNN Actualitate Cultură Scriitorul Stephen King, confundat cu un vandal într-o librărie

Scriitorul Stephen King, confundat cu un vandal într-o librărie

Scriitorul Stephen King, confundat cu un vandal într-o librărie
16 Aug 2007   •   16:12

Celebrul scriitor de romane SF Stephen King a fost luat drept vandal în momentul în care a început să dea autografe pe exemplare ale unor cărţi scrise de el, în timpul unei vizite neanunţate într-o librărie din Australia. Personalul de la librăria „Alice Springs” nu şi-a dat seama că scriitorul dădea autografe pe exemplare ale unor cărţi scrise de el şi a crezut că este vorba de un act de vandalism. Directoarea magazinului, Bev Ellis, şi-a scuzat atitudinea subliniind că în momentul în care „vezi pe cineva că începe să scrie pe cărţile tale, devii puţin nervos”.

Femeia a declarat că a alergat imediat la faţa locul pentru a vedea ce se întâmplă, şi apoi a vazut autograful. Ellis l-a abordat ulterior pe scriitor la un magazin din apropiere şi i-a spus că este „foarte drăguţ, fermecător”. „Dacă ştiam că veniţi am fi făcut o prăjitură”, i-a mai spus Ellis scriitorului.

Autorul de succes, recunoscut pentru romanele sale „Carrie”, „The Shining” sau „Misery”, a lăsat autografe pe şase cărţi, inclusiv pe exemplarele celui mai recent roman al său, „Lisey's Story”. Majoritatea exemplarelor semnate de King vor fi donate unor asociaţii de caritate.

Reprezentantul lui King în Australia a declarat că nu ştia că scriitorul se află în vizită în această ţară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close