Antena 3 CNN Actualitate Cultură Se lansează cartea lui Larry King, ?Diana, prinţesa inimilor?, în România

Se lansează cartea lui Larry King, ?Diana, prinţesa inimilor?, în România

Se lansează cartea lui Larry King, ?Diana, prinţesa inimilor?, în România
29 Aug 2008   •   12:17

Se vor împlini, pe 31 august, 11 ani de la tragicul accident de maşină în care prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa alături de prietenul ei, Dodi al-Fayed. Cu acestă ocazie, va avea loc, duminică, la Carrefour Orhideea, lansarea cărţii ?Diana, prinţesa inimilor? . Autorul carţii este celebrul om de televiziune, Larry King.

Cartea cuprinde întâmplări din viaţa prinţesei de Wales povestite de persoane care au cunoscut-o personal pe Diana. Pentru a scrie cartea, autorul a intrat în legătură cu toţi cunoscuţii săi care au întâlnit-o personal sau oficial pe prinţesă. Aceştia au descris-o pe Diana ca pe o persoană caldă, plină de farmec şi compasiune care a trecut atât prin întâmplări fericite, dar şi prin eşecuri. Cartea conturează un portret multidimensional al uneia dintre cele mai celebre femei din lume, despre care lumea încă doreşte să afle cât mai multe lucruri.

Autorul cărţii, Larry King, moderează unul dintre cele mai cunoscute şi longevive show-uri tv din lume, "Larry King Live".

Prinţesa Diana a murit la vârsta de 37 de ani, într-un accident de maşină produs în pasajul care trece pe sub podul parizian Alma. Maşina acesteia era urmărită de paparazzi, iar cu Diana se afla prietenul acesteia, Dodi al-Fayed.

Antena3.ro

×
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close