Antena 3 CNN Actualitate Cultură Show incendiar Tiesto la Sala Polivalentă

Show incendiar Tiesto la Sala Polivalentă

Show incendiar Tiesto la Sala Polivalentă
02 Dec 2007   •   10:49

Un show de muzică house a oferit DJ-ul olandez Tiesto, sâmbătă noaptea, celor aproximativ 10.000 de fani care au luat cu asalt Sala Polivalentă. Spectacolul a început în jurul orei 22,00, Jes fiind cea care a încălzit publicul pentru mega show-ul ?olandezului zburător?. După recitalul lui Jes, pe ecranul gigant din spatele scenei a fost proiectat timp de aproape 20 de minute un clip care îl avea ca protagonist pe Tiesto, la platanele sale. La puţin timp după miezul nopţii şi-a făcut apariţia şi Tiesto, care a dat startul unei mega petreceri house.

Show-ul a fost deschis cu melodia care dă titlul noului album, ''Elements of Life', lansat de artist în aprilie, piesă la care sala a explodat în ţipete şi aplauze. Din spatele platanelor, acesta arunca în boxele de 100.000 de waţi sunete ce zguduiau la propriu Sala Polivalentă din Capitală. Punctul culminat al spectacolului a fost atins atunci când, în timpul piesei ?Adagio for String?, Tiesto a ridicat din spatele platanelor steagul României, mulţimea izbucnind din nou în strigăte şi aplauze. DJ-ul olandez se află la al patrulea concert în ţara noastră. Înaintea unuia dintre concertele din anii trecuţi, el declara că România este locul unde îi place cel mai mult să mixeze şi că ?publicul din Europa are o reacţie mai puternică la fiecare track, pe când americanii fac gălăgie numai la hit-uri?.

În mai 2006, Tiesto a devenit ambasador al organizaţiei neguvernamentale Dance4Life, care luptă împotriva SIDA. Ţinta acestei organizaţii este aceea de a informa publicul despre consecinţele virusului imunodeficitar şi de a promova măsurile de protejare împotriva lui. Tiesto a realizat imnul campaniei anti-SIDA, împreună cu Maxi Jazz, unul dintre componenţii trupei Faithless.

Rompres

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close