Antena 3 CNN Actualitate Cultură Simon Cowell pleacă de la American Idol în 2010

Simon Cowell pleacă de la American Idol în 2010

Simon Cowell pleacă de la American Idol în 2010
Sursa foto: simon cowell
23 Dec 2009   •   15:39

Simon Cowell, jurat al emisiunii TV ?American Idol? părăseşte showul odată cu expirarea contractului său în 2010, potrivit The Sun, ceea ce va fi o grea lovitură pentru canalul american Fox.


Cowell, în vârstă de 50 de ani, a fost membru al juriului American Idol încă din 2002, dar contractul său expiră la finalul sezonului 9, care începe în ianuarie şi se sfârşeşte în mai 2010, iar în trecut s-a zvănit că s-a plictisit de acest rol.

Insultele sale adresate afonilor au fost principalul motiv pentru care lumea s-a uitat cu mare interes la showul TV. Totuşi, popularitate şi audienţa emisiunii a scăzut în ultimii trei ani, iar sezonul acesta a plecat un alt membru important al juriului, Paula Abdul.

Fratele lui Cowell, gazda unei emisiuni radio intitultă ?Elementul Cowell?, a declarat, marţi, că Simon sepregăteşte pentru ultimul lui sezon la ?American Idol? .

?Se pregăteşte un comunicat de presă care va confirma zvonurile. Simon va pleca de la American Idol la sfârşitul lui 2010 şi va dedica planurilor sale de a aduce varianta americană a emisiunii ?The X Factor? la televiziunile din SUA în 2011?, a declarat Tony Cowell, potrivit The Sun.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close