Antena 3 CNN Actualitate Cultură Simply Red, Natalia Rodriguez şi Ruslana vor concerta la Cerbul de Aur 2008

Simply Red, Natalia Rodriguez şi Ruslana vor concerta la Cerbul de Aur 2008

Simply Red, Natalia Rodriguez şi Ruslana vor concerta la Cerbul de Aur 2008
19 Aug 2008   •   21:40

Simply Red, Ruslana, Natalia Rodriguez şi Los Vivancos alături de artişti români precum Ştefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Direcţia 5, Iris şi Damian & Brothers vor concerta la Festivalul Internaţional de Muzică Pop Cerbul de Aur 2008, au anunţat, marţi, într-o întâlnire informală cu presa reprezentanţii TVR, informează Agerpres.

Festivalul va debuta pe 3 septembrie cu un regal muzical oferit de Iris şi Direcţia 5, care vor interpreta o serie de şlagăre celebre împreună cu artişti precum Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel şi Nico.

În a doua seară de festival trupa de flamenco Los Vivancos va încinge atmosfera la Cerbului de Aur. A doua zi a festivalului aduce pe scenă un recital susţinut de Natalia Rodriguez, urmat de un concert semnat Ştefan Bănică Jr. care revine la Braşov după 11 ani.

Pe 5 septembrie primul recital va fi susţinut de Horia Brenciu şi bandul, iar al doilea moment al serii o va aduce pe scenă pe Ruslana - câştigătoarea Eurovisionului în 2004.

În seara de gală, pe 6 septembrie, legendara trupa Iris va concerta în debutul show-ului pe care îl vor crea britanicii de la Simply Red, care se vor despărţi în 2009, la un sfert de secol de la lansarea lor.

Serile de folclor, care îi aduce în faţa publicului pe artişti precum Nicolae Furdui Iancu, Tiberiu Ceia, Matilda Pascal Cojocăriţa, vor fi încheiate cu un concert susţinut de Damian & Brothers.

Tony Poptămaş & Desperado featuring Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu sunt interpreţii care au fost desemnaţi să reprezinte România la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2008, unde vor concura cu alţi 27 de artişti.

Festivalul internaţional de muzică pop Cerbul de Aur, care se va desfăşura în perioada 3-8 septembrie, la Braşov, va cuprinde trei seri de concurs şi recitaluri, urmând ca pe 6 septembrie să aibă loc festivitatea de decernare a premiilor, iar pe 7 şi 8 septembrie vor fi seri de folclor. Biletele pentru festival se vor pune în vânzare săptămâna viitoare şi au preţuri cuprinse între 40 şi 70 de lei, iar în serile de folclor cel mai scump bilet este de 50 de lei.

Agerpres
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close