Antena 3 CNN Actualitate Cultură Slumdog Millionaire, o poveste de 8 premii Oscar. Află cum poţi vedea filmul online

Slumdog Millionaire, o poveste de 8 premii Oscar. Află cum poţi vedea filmul online

Slumdog Millionaire, o poveste de 8 premii Oscar. Află cum poţi vedea filmul online
24 Dec 2009   •   14:06

MediaDirect Technologies, divizia de Media&Entertainment a companiei DirectOne, a lansat primul serviciu de Video on Demand (video la cerere) prin tehnologie streaming din România. Serviciul poate fi accesat pe site-ul www.mediadirect.ro şi promite clienţilor săi o soluţie legală de a viziona cel mai bun conţinut video posibil fără a depinde de programele liniare ale televiziunilor.

De exemplu, pentru doar 1,49 de euro puteţi viziona filmul Vagabondul Milionar (Slumdog Millionaire), un film de-a dreptul fermecător despre viaţă şi dragoste, care a câştigat nu mai puţin de 8 premii Oscar în 2009, inclusiv la categoria "Cel Mai Bun Film".

"Vagabondul milionar este povestea lui Jamal Malik, un orfan în vârstă de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbai-ului, care este pe cale să facă faţă celei mai mari provocări din viaţa lui. Susţinut de o naţiune întreagă, el trebuie să mai răspundă la o singură întrebare pentru a câştiga fabuloasa sumă de 20 de milioane de rupii, la versiunea indiană a emisiunii ?Vrei să fii milionar??", se arată pe site-ul www.mediadirect.ro.

Pentru a beneficia de serviciul de video la cerere MediaDirect nu este nevoie decât de un calculator având instalat o versiune de Adobe Flash actuală şi conectat la internet prin intermediul unei conexiuni de minim 2Mbps. Află aici detalii despre cum poţi plăti pentru a viziona filmele puse la dispoziţie de MediaDirect.



Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close