Antena 3 CNN Actualitate Cultură Spectacol de lumini la Sibiu, în ultima zi de Capitală Culturală europeană (VIDEO)

Spectacol de lumini la Sibiu, în ultima zi de Capitală Culturală europeană (VIDEO)

Spectacol de lumini la Sibiu, în ultima zi de Capitală Culturală europeană <font color=red>(VIDEO)</font>
31 Dec 2007   •   10:34

Ultima zi de capitală culturală europeană a Sibiului este sărbărtorită cu un spectacol de muzică şi lumini. În Piaţa Mare, specialiştii francezi au instalat o schelă imensă. Aici se va desfăşura o parte din spectacolul pirotehnic. Focuri de artificii vor fi lansate şi de pe cele mai înalte cladiri din centrul istoric al Sibiului. ?În acest an am venit cu o ofertă complet diferită. Va fi un concert de muzică modernă, contemporană, dar şi un concert pirotehnic. Va fi un spectacol grandios?, anunţă specialiştii francezi -

Primăria oraşului asigură sibienii că vor avea parte de un spectacol impresionant. Francezii vor folosi pentru spectacolul de revelion o tonă de materiale pirotehnice. Toate materialele pirotehnice sunt păzite de jandarmi şi de poliţişti comunitari.

Poliţia recomandă oamenilor ?să cumpere artificii din grupa 1 de risc si să nu le manevreze pe cele din alte categorii, pentru că se pot rani?.

Compania franceză care organizează la Sibiul spectacolul de artficii a fost prezentă si la deschidera jocurilor olimpice de la Atena, la inaugurarea Podului Mileniului în Anglia, în anul 2000, sau la celebrarea zilei naţionale a Franţei.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close