Antena 3 CNN Actualitate Cultură Târgu Mureş va fi împodobit ca la Revelion, pentru un film

Târgu Mureş va fi împodobit ca la Revelion, pentru un film

Târgu Mureş va fi împodobit ca la Revelion, pentru un film
13 Mar 2008   •   10:02

Centrul municipiului Târgu Mureş va fi împodobit ca de Revelion, începând cu luna aprilie acestui an, deoarece regizorul şi scenaristul ungar, Hajdu Szabolcs, a decis să filmeze aici câteva scene dintr-un film. Hajdu Szabolcs va începe turnarea celui de-al cincilea său film de lung-metraj la Târgu Mureş, începând din luna aprilie, timp de trei săptămâni.

Regizorul a spus că se va filma doar noaptea, întrucât scena este cea a nopţii dintre ani, după care filmările vor continua în Anglia şi în Germania. Filmul va avea o durată aproape de două ore şi va fi turnat aproape jumătate în România, la Târgu Mureş şi Bucureşti.

Hajdu Szabolcs a arătat că filmul prezintă povestea unei tinere dintr-o familie maghiaro-română, care pleacă în Anglia la chemarea tatălui ei, care o vinde ca prostituată. Protagonista filmului va fi actriţa Orsolya Török Ilés, absolventă a Universităţii de Artă Teatrală din Târgu Mureş, care este soţia regizorului.

În afara actriţei Orsolya Török Ilés, din distribuţie mai fac parte Oana Pellea, Răzvan Mazilescu, Mihai Constantin şi Andi Vasluianu.

Rompres

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close