Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatru Mic în căutare de actori tineri

Teatru Mic în căutare de actori tineri

Teatru Mic în căutare de actori tineri
21 Apr 2008   •   16:56

Teatrul Mic organizează un concurs pentru ocuparea a zece posturi de actori, pe 14 şi 15 mai. În urma concursului vor fi selecţionaţi 4 actriţe şi 6 actori. "Dorim să ne împrospătăm trupa, să creăm o generaţie tânără", a declarat pentru MEDIAFAX directorul adjunct al instituţiei, Mihai Dinvale.

Cei care doresc să se prezinte la concurs trebuie să îndeplinească două condiţii: să aiba sub 33 de ani şi să fie absolvenţi sau studenţi în anii terminali la o facultate de profil. Dosarul de înscriere se depune la departamentul Salarizare al Teatrului Mic.

"Vrem să facem anagajări acum, pentru că este prima dată în mai mulţi ani când posturile nu sunt blocate şi probabil în jumãtate de an se vor bloca din nou", a spus directorul adjunct al Teatrului Mic, care a explicat că instituţia nu a putut angaja actori tineri din cauză că nu avea bugetul aprobat.

În prezent, la Teatrul Mic se pregăteşte piesa "Furtuna", după textul omonim al lui Shakespeare, în regia Cătălinei Buzoianu. Spectacolul va intra în repeţii în august, potrivit lui Mihai Dinvale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close