Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul de Comedie prezintă sâmbătă premiera piesei ?Ioana şi Focul?

Teatrul de Comedie prezintă sâmbătă premiera piesei ?Ioana şi Focul?

Teatrul de Comedie prezintă sâmbătă premiera piesei ?Ioana şi Focul?
14 Oct 2008   •   15:04

Teatrul de Comedie vă invită sâmbătă 18 octombrie, ora 19:00, la Sala Mare pentru premiera oficială a piesei ?Ioana şi Focul? de Matei Vişniec, în regia Cătălinei Buzoianu.

Premiera naţională din data de 18 octombrie va avea loc în prezenţa autorului şi va fi precedată în foaierul Teatrului de Comedie de lansarea unei cărţi ce va cuprinde textul ?Ioana şi focul? şi fotografii din spectacol. Tot în foaier spectatorii vor putea vedea o expoziţie ce cuprinde peste 50 de afişe ale spectacolelor montate în întreaga lume pe textele lui Matei Vişniec.



?De fiecare dată când Doamna Cătălina Buzoianu s-a apropiat de un text al meu, ceea ce s-a întâmplat de mai multe ori din 1990 încoace, am avut senzaţia că asist la un moment de magie şi că de fapt mi-a dat şansa de a exista ca autor?, a declarat Matei Vişniec.



Actorii care dau viaţă acestei piese sunt: Dorina Chiriac, Marius Manole, Dragoş Huluba, Laura Creţ, Aurelian Bărbieru, Mihaela Măcelaru. Decorurile sunt semnate de Puiu Antemir, iar costumele sunt creaţia Ancăi Răduţă.



Pentru mai multe detalii accesaţi pagina oficială a Teatrului de Comedie.



Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close